Patricia Zitman

voor (tjee, waar zal ik beginnen…. en stoppen!) haar ongelooflijke bijdrage in financiële vorm, in LIEFDE, meedenken, betrokkenheid, advies, tijd, energie, enorme vertrouwen, buiten de box denken, vriendschap en ZOVEEL MEER

Gerard Wijma – De Bedrijvige Bij

voor het denken in mogelijkheden en oplossingen, het doneren van o.a. lampen in de keuken, en voor de betrokkenheid.

Theo van Vliet

door de coulance en betrokkenheid van dit mooie bedrijf hebben wij nu een professionele koelkast, vriezer, afzuigkap en elektrische kookunit. 

EvaMaakt

voor het zo puur, belangeloos, liefdevol en professioneel ontwerpen van het logo, flyers EN de website

Richard Oud van Rimo Financials

voor het steeds opnieuw en zo geduldig geven van professioneel advies EN het belangeloos meenemen van de administratie van de stichting als penningmeester.

Casper Klus

Voor het matsen, het meedenken, het timmeren en zagen rondom de meditatie uurtjes en het geduld daarin, en de people planet profit mentaliteit.

Bunge Loders Croklaan

Wauw, hoe hulp ook uit een totaal onverwachte hoek kan komen. Bunge Loders Croklaan produceert eersteklas oliën en vetten voor de voedselproducerende industrie. Er is geen rechtstreekse verkoop aan consumenten. Met hun kennis van vet en recepten ontwikkelen zij samen met levensmiddelenfabrikanten nieuwe innovatieve producten voor consumenten. Maar wat zo mooi is, zij focussen op meer dan alleen maar hun financiële bedrijfsresultaat. Duurzame besluiten staan centraal bij alle bedrijfsonderdelen van dit internationale bedrijf. Ze steunen meerder goede doelen maar doneren ook aan lokale initiatieven. We zijn superblij en vereerd dat wij door hen als lokaal initiatief zijn geselecteerd voor een donatie.

Dank Martine Bakker voor het voordragen van You Bake a Difference.

Dank Bunge Loders Croklaan voor het selecteren en ondersteunen van You Bake a Difference. Het heeft ons weer een stukje steviger in het zadel gezet en ons geholpen de laatste opstartkosten (voor de professionele coaching van onze kandidaten op de werkplek door Match & Work) te voldoen.

Vrijwilligers in Dave’s Kitchen: Charlotte, Bianca, Ludmila

(en natuurlijk ook de vrijwilligers van daarvoor!). Jullie creëerden voor mij tijd om het project neer te zetten.

Mijn lieve en vreselijk betrokken Lichtplaats collega’s: Sheba, Philip, Marleen, Mirjam, Gerlinde, Carola en Nanda.

Akkelien van Zaankanters voor elkaar

voor haar tijd, advies en betrokkenheid.

Wethouder Songul Mutluer

voor haar geloof in, en enthousiasme over het project, de adviezen en het doorverwijzen.

Erik van Druenen – wijkmanager van het sociaal wijkteam

voor het creatief meedenken, de betrokkenheid, het enthousiasme en de opdracht waardoor we nu de maandelijkse huur kunnen opbrengen.

De lieve mensen die de donatiebus hebben gespekt.

Remon Schim en zijn vrijwilligers van Hornbach

Voor het afmaken van de keuken toen wij hier zelf geen budget meer voor hadden. Via de Stichting Hornbach Helpt hebben Remon Schim en 3 geweldige vrijwilligers op zo ongeveer de heetste dag van 2019 onze keuken afgemaakt. Zonder ook maar één keer te klagen over de hitte werkten ze de hele dag door en kregen we kasten, plinten en meer cadeau. Ons budget was op en zonder hen hadden we niet van start kunnen gaan. Dat Hornbach een bedrijf is met een fantastisch maatschappelijk betrokken beleid wisten wij eerder niet en heeft ons verrast en geraakt.

Nico Dobber – opbouwwerker bij het sociaal wijkteam

voor zijn enthousiaste betrokkenheid vanaf het allereerste begin, zijn oeverloze positiviteit, zijn hands-on mentaliteit, het mede mogelijk maken van de wekelijkse koffietafel, zijn missie om iedereen erbij te laten horen, en het gewoon tackelen van problemen die daardoor geen probleem bleken te zijn.

Lindsay von Kriegenbergh- opbouwwerker bij het sociaal wijkteam

voor het mede mogelijk maken van de wekelijkse koffietafel, haar bescheiden en liefdevolle betrokkenheid bij buurtbewoners en het af en toe terugfluiten van eeuwige jonge hond en collega Nico.

Karlijn en Annemijn van Match & Work

voor de liefdevolle en gepassioneerde manier waarop zij ondernemen, hun missie om mensen gelukkig te laten zijn op hun werkplek, het mogelijk maken van participatieplekken in Dave’s kitchen/De Lichtplaats.

Lin Andringa – jobcoach voor ons unieke team van You Bake a Difference.

Voor haar kwetsbaarheid, kracht en haar vermogen om mensen ECHT te zien. Zonder oordeel en met heel veel liefde. En voor het feit dat ze er was net toen we haar nodig hadden. Op een mooie & duurzame samenwerking Lin!

Juno Burger

voor  eens in de zoveel tijd dat oneindig liefdevolle zetje voor Dave en mij wat zo vreselijk welkom en nodig was om toch nog even door te kunnen zetten.

Marc Jones van Jones Schilderwerken Zaandijk

voor het belangeloos en professioneel schilderen en coaten van de muren en vloer van de keuken.

Paul Kroonenburg van Saen Stroom Elektrotechniek

voor het meedenken, het geduld, de deskundigheid en betrokkenheid bij het aanleggen van alles wat nodig was voor de elektriciteit.

Chris Becker – Becker Installatie Zaandam

voor het vinden en doneren van een werkbank, de deskundigheid, het geduld en de betrokkenheid als loodgieter.

Roy Slikker

Voor het zwetend en oververhit meewerken met de vrijwilligers van Hornbach aan de voltooiing van de keuken. Dave vertelde hem over het project en de vrijwilligersactie van Hornbach Helpt. Hij twijfelde geen moment, bood zijn hulp aan en buffelde zonder een onvertogen woord net zolang tot het werk gedaan was. Hartverwarmend.

Familie & vrienden

voor het oneindige enthousiasme, het meedenken en de zo liefdevolle betrokkenheid.

En last but most definitely not least: Dave- husband en bakker

voor het steeds opnieuw toch maar weer die moed erin houden (na die soms zo flink verloren te zijn), de support, het kneiterharde werken, het mede bouwen van de keuken en de, ondanks de stress en de hobbels, nooit aflatende liefde. En onze kids Tristan en Leah voor het begrip voor, en het geduld tijdens, dit intens drukke jaar van voorbereiding.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Afwijzen